Снимка  УикипедияБившият футболист и британски актьор Вини Джоунс загуби съпругата

...
Снимка  УикипедияБившият футболист и британски актьор Вини Джоунс загуби съпругата
Коментари Харесай

Вини Джоунс загуби съпругата си

Снимка  Уикипедия

Бившият футболист и английски артист Вини Джоунс загуби брачната половинка си. 53-годишната Таня е умряла в дома им, след дълго боледуване, написа tialoto.

Любимата на звездата е имала сърдечен проблем от години. Тя схванала за него откакто родила щерка си, която е от първия ѝ брак. След това претърпяла трансплантация и лекарите я предизвестили, че има риск за нейното здраве.

„ Когато отидох да желая ръката ѝ от татко ѝ, той ме попита дали знам с какво се понечвам... Отвърнах му, че знам и че ще се грижа за нея “, показва артистът пред „ The Guardian “.

„ Опитахме се да живеем естествен живот и ми се коства, че от време на време прекалявахме. Нямаше време да си мислим „ какво “ и „ в случай че “. Вземахме това, което животът ни оферираше “, спомня си Вини за началото на връзката им.

От футболните клубове „ Уимбълдън “ и „ Челси “, където Джоунс е ритал, показаха своите съболезнования във връзка кончината на брачната половинка му.

Вини и Таня имат 25-годишен брак. Познават се още от деца, само че любовта сред тях пламва през 1994 година, когато тя е единствено на 26 и таман се е разделила с първия си брачен партньор.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР